\

Sportieve Kinderfeestjes


Vier je kinderfeestje in Tennishal De Vossenberg! Wij kunnen de organisatie van een kinderfeestje deels of volledig van u overnemen. Onderstaand een tweetal mogelijkheden, mocht u een andere invulling wensen, wij denken graag met u mee!

Kinderfeestje 1.

- TennisAdventure -

Je komt binnen ... je kijkt naar beneden en ziet die grote tennishal daar liggen ... alle spullen staan al klaar, maar eerst natuurlijk nog even zingen voor de jarige. De kinderen nemen plaats aan de tafel waar ze stoere schateilanden of de mooiste prinsessen cupcakes mogen versieren. Ook is het mogelijk om voor een heerlijk feesttaart te kiezen, wanneer je niet zo'n creatieveling bent! Hierna maken we ons op voor een sportieve tennismiddag, waarin je jezelf en je vrienden mag gaan uitdagen. Kan jij deze uitdaging aan?


Inclusief: Tennisclinic van ca 1,5 uur verzorgd door tennisleraar Ernst Dirksen (tennismateriaal is aanwezig). Cupcakes versieren inclusief limonade (apart meisjes of jongens thema) of een feestelijk aangeklede tafel met feesttaart. Leeftijd: 3 - 12 jaar ( minimaal 8 deelnemende kinderen)

Duur van het arrangement: Maximaal 2,5 uur

Prijs: 12,50 p.p.

Kinderfeestje 2.

- Tennis en meer... -

De kinderen komen enthousiast binnen, ze nemen plaats aan de tafel waar we natuurlijk beginnen met het zingen voor de jarige job en het geven van de cadeautjes. Daarna zal elke vorm van creativiteit worden geshowd bij het versieren van de stoere schateilanden of de mooiste cupcakes. Ook is het mogelijk om voor een heerlijk feesttaart te kiezen, wanneer je niet zo'n creatieveling bent! We maken ons op voor sportieve tennismiddag, waarin je jezelf en je vrienden mag gaan uitdagen. Avontuurlijk, leerzaam, uitdagend...alle elementen zitten erin!

Red jij het einde van de middag? Gelukkig staan er dan lekkere frietjes met een frikadellen, kroketten of kipnuggets voor je klaar. Ter afsluiting nog een heerlijk ijsje en je hebt een schitterend feestje.
Inclusief: Cupcakes versieren inclusief limonade (apart meisjes of jongens thema) of een feestelijk aangeklede tafel met feesttaart. Tennisclinic van ca 1,5 uur verzorgd door tennisleraar Ernst Dirksen (tennismateriaal is aanwezig). Een gezellig gedekte kindertafel met frieten & frikadellen, kroketten of kipnuggets & limonade met aansluitend een ijsje. (Wanneer ervoor kiest geen cupcakes te versieren of feesttaart vooraf te nuttigen maar alleen achteraf een gezellige gedekte kindertafel met frieten & frikadellen, kroketten of kipnuggets & limonade met aansluitend een ijsje te nuttigen brengen wij 1,50 op de arrangementsprijs in mindering) Leeftijd: 3 - 12 jaar ( minimaal 8 deelnemende kinderen)

Duur van het arrangement: maximaal 3,5 uur.

Prijs: 15,00 p.p.
(meerprijs volwassenen 5,50 p.p. - 1 kop koffie of thee & deelname eten)

Boek direct
Tennishal de Vossenberg Nunspeet